Админе обърни внимание!!!
#11 Removed user 25.10.2012 18:46
Red rockets
1507 Posts

Проблема Емо не е нито в липсата на 14-ки нито в това че ФИЛМА не ноже да си продаде играча, които е пуснал на безумна цена и е нормално да остане вечно негов. Липсата на пазар идва само и единствено от това, че играта обезлюдява. Проблема не е и в толерантноста на старите отбори, защото те са дарили достатъчно във фонда, достатъчно да живнат всички новобранци. Проблема не е и в стартовите състави, защото и в много други игри е нормално да минат поне две години да създадеш отбор от средно ниво. Не е нормално някой да очаква, че за 5-6 месеца игра ще започне да се бори за титли.
Проблемите ни колеги са два вида, обективни и субективни.
Субективните проблеми са обедняването на народа и адската конкуренция на пазара за онлайн игри.
Обективните са по-лошите и по-деструктивните, те биват два вида.
Първия и най-отблъскващ клиентите е голямата пропаст между платения и безплатен начин на игра.
Втория е липсата на екип които да развива играта. В момента имаме само подръжка, но не и развитие. От тук се получава и голямата разлика между нашата и други интернационални игри. Зад тях има заплатени екипи, които едва ли не денонощно работят и стъпка по стъпка вървят напред и така с годините развитие разликата става очевадна. Примерно ако ние притежаваме 5-10 инструмента да направляваме отборите си, другате това число е десетки пъти по-голямо. От там идва и интереса и липсата на скука. Да не говорим за визуализацията.

Както виждате другари нищо от горе написаното не зависи от нас!
Дребния човек, колеги обикновено се оплаква от неща които не зависят от него. Например времето било лошо, жена му била курва, колегите били лоши. Така, че дайте да не се оплакваме от неща които не зависят от нас.
Това си е политика на собственика и никои освен него не може да промени нещо.
Съвета ми е които не му харесва да си ходи, които му се играе да не мрънка и да си мисли че света свършва с тази игра.
Естествено аз, а и много други колеги имаме желание и сме готови да помогнем по всякакъв начин за развитието на играта стига някои да има нужда и да иска тази помощ.

А сега наздраве (beer) (beer) (beer) Живи и здрави преди всичко!

#12 ФК Разград 25.10.2012 18:55
ФК Разград
969 Posts
Since 20.06.2009

Тука разликата между платените и неплатените опции е огромна,това е една от предпоставките.Но това е единствената игра където със много голям зор съм построил сградите,във почти всички други игри това е доста по-лесно.

#13 Removed user 25.10.2012 20:22
Red lasers
1030 Posts

Тонос човек дето се бори за нещо какъв е ?

#14 Removed user 25.10.2012 20:31
Red rockets
1507 Posts

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Тонос човек дето се бори за нещо какъв е ?</blockquote>
Човек дето се бори с вятърни мелници е глупак.

#15 FC United 25.10.2012 21:29
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Хора няма ли трансфери няма и игра,запомнете го и това че докогато головата разлика ми е плюс 100 с 90 точки бяма как да има интрига.Като помня навремето какъв кеф беше когато влезнах в А Група,или първата титла.Имал съм случей в който в последния кръг играя за задалжителна победа,а конкурента ми за титлата има мач в който му трябва равен и реално трети отбор реши титлата в моя полза,сега това няма как да стане.Ако има по голяма конкуренция и трансферния пазар ще се раздвижи,като имаш тежак мач почти всеки ден ще ти трябват по голям брой играчи,а не с 11 да искараш цял сезон.

#16 Removed user 25.10.2012 21:34
Red rockets
1507 Posts

Да Емо именно това са следствията на причините които споменах.

#17 Removed user 25.10.2012 21:36
Us
463 Posts

Добре де,кажете събирането на отборите в осем конференций ли е решението или не?Или поне от там трябва да се почне като за начало!
(think)

#18 FC United 25.10.2012 21:48
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Ами Димо ако аз ти и Тонос сме в една група няма ли да е по интересно според теб и да речем още няколко отбора които да се борят за челните места,няма начин да няма положителна промяна.Примерно цялата 16та конференция ако е една грипа ще сме аз,Сините Рози,Кингса,Чуковете,Войводите,Арсенал Бг и от моятя група има няколко много добри млади отборчета и ли казано по друг начин лесни мачове почти няма да има.При Тонос отборите ще са Матт Скорпиона,другите не ги знам,Ралица ако беше останала ще е с Доновете и Орлите.Примерно ако имаш 1/4 финал срещу мене и мач от първенството с Тонос,сегашния отбор няма да ти е достатъчен,трябва да взимаш още играчи и по този начин трансферния пазар ще се раДвижи.

#19 Removed user 25.10.2012 21:59
Us
463 Posts

Това е ясно,че при създалата се ситуация е крайно наложително да се намали формата в осем конференций.НО дали само това е проблема ???
А дали всичко не започна да се "срива" като се примахна максимума на уменията на играчите и се отвори една бездънна яма по този начин между стари и нови потребители ????? Дали и това не е един от проблемите ?
(think)

Пример: Новорегистриран потребител играе с играчи с умения и линии около 40-50 срещу стар потребител с играчи с умения и линии на по 500-600 :O
Ииии каде отиваме ние с тия разлики????

#20 Removed user 25.10.2012 22:06
Spark plugs
326 Posts

Проблемите са много,решенията са лесни но няма кой да ни обърне внимание.